O kreatoru

Elias James Demetrios je rođen u luci Pirej, nadomak Atine u Grčkoj. Još kao dečak, preselio se sa porodicom u Sjedinjene Američke Države. Od svojih školskih dana je pomagao roditeljima u njihovom porodičnom salonu venčanica u gradu Warren u Ohaju. Već tada je bilo jasno koliko su velika njegova interesovanja za ovaj posao i njegova strast za dizajniranjem venčanih haljina je ubrzo prevladala.

1980. godine, Demetriosov san o posedovanju svoje sopstvene kompanije postao je stvarnost – kupio je brend “Illisa Bridals New York” i bukvalno preko noći pretvorio je malo poznati lokalni biznis u uzbudljivu i ekspanzivnu međunarodnu kompaniju. Danas, saloni venčanica širom sveta sa posebnim ponosom izlažu u svojoj ponudi Demetrios venčanice, koje su se izdvojile kao jedan od prestižnih lidera u modnom segmentu venčanih haljina.

Kao vlasnik i dizajner istovremeno, sam Demetrios je postao ikona u modnoj industriji venčanih haljina. Njegove haljine nude mladama širom sveta širok izbor najrazličitijih stilova, i predstavljaju najviši nivo u svetu mode. Decenijama su predstavljane u svim vodećim modnim časopisima za venčanja, a Demetrios je međunarodno priznat kao “fashion leader” i inovator u ovom segmentu modne industrije.

Venčanice Demetrios su širom sveta prepoznate po svom visokom kvalitetu i sofisticiranosti i dizajnom su prilagođene za svaku mladu. Kako tradicionalne, tako i moderne mlade mogu odabrati svoju savršenu haljinu od Demetriosa. U ponudi je širok izbor modela, od dugih haljina sa šlepom, do kratkih koktel haljina. Bez obzira da li odaberete venčanicu sa siluetom morske sirene ili prelepu balsku haljinu, za vama u Demetrios kreaciji će se okretati svi.

Sanjale ste o danu svog venčanja godinama, a Demetrios dizajnerske venčanice će učiniti da se vaši snovi i ostvare! Vaša ličnost i unutrašnja lepota će u potpunosti doći do izražaja kada na dan svog venčanja budete zablistale u Demetrios venčanici!