O nama


Salon ekskluzivnih venčanica Mariposa se nalazi u Čačku, u Ulici Toplička broj 1 (ugao ulica Topličke i Amidžine). Nalazimo se u prelepom ambijentu koji je osmišljen tako da svaka mlada, još od trenutka kada krene da bira haljinu za svoje venčanje, počne da se oseća onako kako svaka mlada zaslužuje – posebno i izabrano.

Još od kada je birala venčanicu za svoje venčanje, pa i ranije kada se kao devojka bavila modelingom i u tome najviše uživala radeći revije za vodeće salone venčanica u zemlji, vlasnica salona Mariposa je shvatila da je odabrala svoj pravi poziv – pomaganje mladama u odabiru njihovih savršenih venčanica.

Čak i najsmireniju i najorganizovaniju mladu mogu savladati osećanja i pritisak donošenja svih odluka oko organizacije venčanja. U salonu Mariposa, trudili smo se da kreiramo prijatno iskustvo koje u potpunosti eleiminiše stres koji mlada može imati prilikom odabira svoje venčanice. Svakoj mladi se posvećuje podjednaka pažnja, i sa njom se pažljivo prolazi kroz čitav izbor haljina, kako bi se pronašla ona koja odgovara njenom ukusu i stilu, kao i cenovnom opsegu. Koji god model ili stil haljine da tražite, salon ekskluzivnih venčanica Mariposa će vam pomoći da odaberete onu savršenu za vaš posebni dan. U predivnom prostoru, sa uslugom „u belim rukavicama“ bićete dočekane kako i zaslužujete... kao princeze...

Naš salon u medijima


Nedavno proslavljena trogodišnjica uspešnog rada bila je povod da novinarska ekipa najčitanijeg čačanskog info portala Ozon Press poseti naš salon venčanica.

U prijatnoj atmosferi i opuštenom razgovoru novinare Ozon Press-a smo informisali o detaljima posla u kom uživamo i sa našim mladama prolazimo kroz pažljivu pripremu jednog od najlepših dana u njihovim životima.

Članak objavljen na portalu Ozon Press pročitajte u celosti na linku .